Преди дни певицата  Мариана Попова и половинката й актьорът Веско

...
Преди дни певицата  Мариана Попова и половинката й актьорът Веско
Коментари Харесай

Мариана Попова и Веско Плачков втрещиха с откачени визии в ефир

Преди дни певицата  Мариана Попова и половинката й артистът Веско Плачков се появиха в студиото на „ Преди обед ” при Александър Кадиев. Но с  такива откачени визии, с каквито в никакъв случай не сме ги виждали.Явно фамилията счита, че няма неприятна реклама.



Певицата бе  заложила на афро прическа от усукани питки от прежда и приличаше на амбулантен търговец от марокански генезис. А Веско се появи с раста, с която подсещаше на артиста Трафис Фимел от поредицата „ Викинги ”.

Именно на този артист го оприличи Александър Кадиев, само че Плачков го репликира, че е носил сходна прическа още през 1993, а и по-късно през 2010.

В студиото арт фамилията бе пристигнало да разяснява проблематичното си зрелище „ Виновни ”, в което играят единствено двамата и  си го харесват.

Семейната двойка разгласи, че приготвят ново зрелище, само че очевидно са се тормозили, че може да изпаднат в забвение. Защото задачата им беше да привлекат по всякакъв начин зрителското внимание.



Скоро Попова и Плачков се демонстрираха на фото в обществената мрежа с космати костюми, с които проличаха на трапери. Не се разбра дали  космите са естествени, само че пък стана ясно, че към косматото облекло има и шапки, защото певицата си беше сложила такава на главата за лукс.



Вниманието на драгите фенове бе привлечено и от обстоятелството.че брадичката на Мариана е по-различна от преди. И подозират, че несъмнено си е правила пластична намеса.

Източник: lifeonline.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР